BAKAN ALA, ILICA TERMAL TESİSLERİ’Nİ GEZDİ

Bir dizi gezi ve ziyaretlerde bulunmak üzere Erzurum’a gelen İçişleri Bakanı Efkan Ala, Aziziye Belediyesi bünyesindeki Ilıca Termal Tesisleri’nde incelemelerde bulundu. Beraberinde Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak, AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, AK Parti İl Başkanı Fatih Yeşilyurt ve İl Emniyet Müdürü  Kamil Karabörk ile birlikte tesislere gelen Bakan Ala’yı Aziziye Kaymakamı Zafer Öz, Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, AK Parti İlçe Başkanı Gürbüz Keleş ile teşkilat mensupları karşıladı.

Termal Tesislerin havuz, otel ve aile kabinleri bölümünde incelemelerde bulunan Bakan Ala, tesislerle ilgili Başkan Orhan’dan bilgi aldı. Bir süre önce göreve başlayan AK Parti İlçe Teşkilatı mensuplarıyla da sohbet eden Bakan Ala, yeni görevlerinde başarı diledi.

Başkan Orhan’dan tesislerle ilgili brifing alan Bakan Ala, şehrin turizm değerleri arasında yer alan termal tesislerin, katma değer üretir konuma getirilmesi noktasında el birliğiyle çalışacaklarını ifade etti.

Bakan Ala, belediyenin termal turizmin geliştirilmesine yönelik ve yeni yapılacak yatırımlara destek olmaya hazır olduğunu vurguladı.



Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metni ile Çerez Politikası'nı inceleyebilirsiniz.