BAŞKAN ORHAN’DAN ANLAMLI ZİYARET

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, 18 Mart Çanakkale Zaferinin 101. yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü’nde anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Orhan, AK Parti Aziziye ilçe Başkanı Gürbüz Keleş ve Kadın Kolları Başkanı Mualla Turan Saykal ile birlikte geçtiğimiz yıl Hakkari'de, terör örgütü mensuplarınca yol kenarına yerleştirilen patlayıcının, zırhlı aracın geçişi sırasında infilak ettirilmesi sonucu şehit düşen uzman onbaşı Yunus Arda’nın Ilıca’daki babaevini ziyaret ettiler. Şehit Babası Lütfü Arda ile bir süre sohbet eden Başkan Orhan ile beraberindekiler, Şehitleri Anma Günü anısına bir plaket takdim ettiler. Lütfü Arda, Başkan Orhan ile beraberindekilere nazik ziyaretleri için teşekkür ederek uğurladı.