AZİZİYE’DE RAMAZAN İSTİŞARESİ

AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı ile Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, teravih sonrası önce halkla istişare etti, sonra şehit ailesine ziyarette bulundular. 
Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, ramazan gecelerinde de halkla buluşmaya devam ediyor. Teravih namazını her gün farklı bir camide kılarak namaz sonrası vatandaşla istişare eden Başkan Orhan’ın Ilıca’daki programına AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı ile AK Parti Aziziye İlçe Başkanı Gürbüz Keleş, Ilıca Mahalle Muhtarı Timur Meral, meclis üyeleri ve teşkilat mensupları da eşlik etti.
Ilıca Merkez Çarşı Camii’nde teravih namazını kılan Milletvekili Ilıcalı ve Başkan Orhan, namaz sonrası da kahvehanede yudumlanan çaylar eşliğinde istişare toplantısı düzenlediler. Oldukça samimi bir atmosferde gerçekleşen toplantıda, Milletvekili Ilıcalı merkezi siyasetle ilgili halkın beklentilerini, Başkan Orhan da belediyesinin faaliyetleriyle ilgili bilgi verdi. Ilıcalı ve Orhan, daha sonra vatandaşların yönelttiği soruları cevaplandırdı.
ILICALI: RAHMET AYININ MNEVİ HAZZINI BİRLİKE YAŞIYORUZ
AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, Erzurum’un ramazan ayını en yoğun şekilde yaşayan illerin başında geldiğini ifade ederek, “Bu huzur ve bereket iklimi, Erzurum‘da farklı bir atmosferde idrak ediliyor. Biz de bu rahmet ve mağfiret ayının manevi hazzını birlikte yaşamak adına hemşehrilerimizle bir araya geliyor, hasbihal ediyoruz. Gerek hemşehrilerimiz ve gerekse biz bu samimi ortamdan inanılmaz keyif alıyor, farklı talepleri ve beklentileri birlikte masaya yatırıyoruz.” ifadelerini kullandı.
ORHAN: İNSAN ODAKLI HİZMET İÇİN İSTİŞAREYİ ÖNEMSİYORUZ
Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan da, yoğun iş temposundan fırsat buldukça halkla istişare toplantılarına ağırlık verdiklerinin altını çizerek, “Ramazan gecelerinde de yine teravih sonrası hemşehrilerimizle buluşuyor, istişare ediyoruz. İlçemizin daha yaşanabilir, örnek bir kent kimliğine kavuşması için hemşehrilerimizin görüşlerini çok önemsiyoruz. İnsan odaklı hizmet anlayışıyla ‘ak belediyecilik’ vizyonuna uygun hizmetler üretiyor, Aziziye’yi geleceğe hemşehrilerimizle birlikte taşıyoruz.” diye konuştu.
Başkan Orhan, ramazan ayı boyunca her gün farklı bir mahalle ve farklı bir sokakta halkla istişare toplantılarını sürdüreceklerini de sözlerine ekledi.
ŞEHİT AİLESİNE ZİYARET
AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan ve AK Parti Aziziye İlçe Başkanı Gürbüz Keleş, istişare toplantısının ardından, geçtiğimiz yıl Hakkari’de şehit olan Ilıcalı Uzman Çavuş Yunus Arda’nın ailesini ziyaret ettiler. Aziziye Belediye Başkan Yardımcısı Halil Özcan’ın okuduğu Kuran-ı Kerim’in ardından tüm şehitler için dualar edildi.
Arda ailesi de, Milletvekili Ilıcalı ve Başkan Orhan’a teşekkür ederek, devletin şefkat elini her zaman yanlarında gördüklerini, bu durumun da acılarını bir nebze de olsa hafiflettiğini söylediler.


Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metni ile Çerez Politikası'nı inceleyebilirsiniz.