MİLLETVEKİLİ ORHAN DELİGÖZ’DEN BAŞKAN ORHAN’A ZİYARET

AK Parti Erzurum Milletvekili Orhan Deligöz, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ı ziyaret etti. Başkan Orhan’dan çalışmaları hakkında bilgi alan Milletvekili Deligöz, Erzurum’un giriş kapısı olan Aziziye’de, belediyecilik açısından yapılan çalışmaları takdirle izlediğini söyledi.

Başkan Orhan, ilçede yapılacak olan kültür merkezi, çalışmaları devam eden kentsel dönüşüm projeleri ve termal turizmde yapılan atılımlar hakkında Milletvekili Deligöz’e kapsamlı brifing sundu. Yaptıkları çalışmalarla ilgili merkezi hükümetten de önemli destekler gördüklerinin altını çizen Başkan Orhan, projelerinin Ankara’da takibi ve desteklenmesi noktasında Erzurum Milletvekilleri ile her zaman iletişim halinde olduklarını kaydederek, “İlçemize yatırım ve hizmet yolunda kapısını çaldığımız her milletvekilimiz bizim için elinden geleni yapıyor. Ak siyasetin mümtaz temsilcileri olan sayın vekillerimize hizmetlerimize destekleri ve şehrimize kazandırdıkları için hemşehrilerimiz adına teşekkür ediyorum.” dedi.

HEMŞEHRİLERİMİZE HAK ETTİKLERİ HİZMETLERİ SUNMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Milletvekili Orhan Deligöz de, Erzurum’un gerek merkezi hükümetten ve gerekse yerel yönetimlerden hak ettiği payı alması için ellerinden gelen gayreti sarfettiklerini söyledi. Bu bağlamda kapılarının ve telefonlarının her zaman açık olduğuna işaret eden Deligöz, “Ben ve tüm vekil arkadaşlarım halkımızın bizlere ve partimize gösterdiği teveccühe layık olmak için elimizden geleni yapıyoruz. Özellikle yerel yönetimlerde şehrimizin gelişmesi ve güzelleşmesi adına yapılan her projeye katkı sunmak adına çalışıyoruz. Belediye başkanlarımızla sürekli işbirliği ve istişare içerisindeyiz.” diye konuştu.

AZİZİYE, AK BELEDİYECİLİĞİN EN GÜZEL ÖRNEKLERİNİ SERGİLİYOR

Aziziye’de yaşanan gelişmeleri de yakından takip ettiğine işaret eden Milletvekili Orhan Deligöz, “Aziziye’nin başta kentsel dönüşüm çalışmaları olmak üzere, sosyal ve kültürel belediyecilikte yaptığı atılımları takdirle izliyoruz. Genç belediye başkanımızın ekibiyle birlikte ve ak belediyecilik anlayışıyla ortaya koyduğu performans bizleri de mutlu ediyor. Son olarak belediye başkanımızın ilçeye kazandırmak istediği kültür merkezi projesini de öğrenince inanılmaz mutlu oldum. Aziziye ilçemize hayırlı olsun. Belediye başkanımıza hizmetleri için teşekkür ediyor, başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.



Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metni ile Çerez Politikası'nı inceleyebilirsiniz.