BAŞKAN ORHAN’DAN BABALAR GÜNÜ MESAJI

Geleneğimizde, baba, ailenin temel direği olarak görülmekte olup, koruyuculuğu, kollayıcılığı ile aile değerlerimizin korunmasında, örf ve ananemizin kuşaktan kuşağa aktarılmasında belirleyici bir rol üstlenmektedir.

Ulu bir çınar gibi ailesine kol kanat geren babalar, ailesinin her bir ferdi için her türlü çileye göğüs germekte, her türlü fedakarlığı üstlenebilmektedir. Bu vesileyle bizlerin anne ve babalarımızın rızasını kazanmak, onlara karşı her zaman vefa göstermek önceliğimiz olmalıdır.

Değişik nedenlerle birbirini ihmal eden ailelerin mutluluktan pay kapmaları için, güzel fırsatlardan biri olan bugünde, vatan savunmasında her türlü fedakarlığı gösterip, canını ortaya koyan şehitlerimizin evlatları başta olmak üzere, tüm yetimlerimize sahip çıkılmasının ve onların yüzlerinin güldürülmesinin ehemmiyetli olduğu inancıyla, tüm babaların gününü en kalbi duygularımla kutluyor, tüm halkımıza sevgilerimi, selamlarımı sunuyorum.



Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metni ile Çerez Politikası'nı inceleyebilirsiniz.