ŞAMPİYON CİRİTÇİLERE BAŞKAN ORHAN’DAN DESTEK

Geleneksel Spor Dalları Federasyonu tarafından düzenlenen cirit liginde Türkiye genelinde 81 takım çeşitli illerde oluşturulan gruplarda şampiyonluk mücadelesi verdi. Grup maçlarını lider tamamlayan Akıncılar Atlı Spor Kulübü, şampiyonluk maçlarından da alnının akıyla çıkarak, namağlup Türkiye şampiyonu oldu. Akıncılar Atlı Spor Kulübü’ne şampiyonluk kupasını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan takdim etti.

İLÇEMİZİN SPORTİF BAŞARILARIYLA GURURLANIYORUZ

Akıncılar Atlı Spor Kulübü’nü ziyaret eden Başkan Orhan’ı, Kulüp Başkanı Atilla Gezmiş ve sporcular şampiyonluk kupasıyla karşıladılar. Kulüpten maddi-manevi desteklerini esirgemeyen Başkan Orhan, burada yaptığı açıklamada, “İlçemizin son dönemde sportif alanda elde ettiği başarılar, her bir hemşehrimizin ve bizlerin göğsünü kabartmaktadır. Termalspor ile hentbolda süper lig gururu yaşayan ilçemiz, ata sporu ciritteki başarıyla daha da gururlanmıştır. Türkiye’nin bir çok ilinden onlarca takımın mücadele ettiği cirit liginde ilçemiz takımının ipi göğüslemesi, bizler için büyük gurur ve mutluluk vesilesi oldu. Geçmişte olduğu gibi bundan sonra da cirite yönelik desteklerimizi sürdüreceğiz. Bizlere ve ilçemize bu gururu yaşatan Akıncılar Atlı Spor Kulübü yönetimini ve sporcularını bu önemli başarılarından dolayı kutluyorum.” ifadelerini kullandı.

GEZMİŞ’TEN BAŞKAN ORHAN’A TEŞEKKÜR

Akıncılar Atlı Spor Kulübü Başkanı Atilla Gezmiş de, Erzurum’a ve Aziziye’ye şampiyonluk coşkusu yaşatmaktan büyük mutluluk duyduklarına vurgu yaparak, maddi ve manevi desteklerinden dolayı Başkan Orhan’a teşekkür etti. Cirit liginde mücadele eden 81 takımın arasından namağlup şampiyon olmanın her türlü takdire ve övgüye layık olduğunun altını çizen Gezmiş, “Sporcularımız büyük fedakârlıklarla ata sporumuzu yaşatmaya çalışıyorlar. Özveri ve fedakârlıkla böylesine önemli bir organizasyondan alnının akıyla çıkan tüm ekibimi tebrik ediyorum. Bizim için büyük bir gurur vesilesi olan bu başarıyı inşallah önümüzdeki süreçte de sürdüreceğiz. Geçmişte olduğu gibi, bu başarının ardından da kulübümüze hatırı sayılır destekleriyle, maddi-manevi her zaman yanımızda olan başta belediye başkanımız Muhammed Cevdet Orhan olmak üzere, ilimizin diğer yöneticilerine ve milletvekillerimize teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Başkan Orhan, kulübe hatırı sayılır bir bağışta bulunurken, sporculara da çeşitli hediyeler takdim etti.  



Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metni ile Çerez Politikası'nı inceleyebilirsiniz.