BAŞKAN SEKMEN VE ORHAN MUHTARLARLA BULUŞTU

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleşen buluşmaya Başkan Sekmen ve Orhan’ı yanısıra AK Parti Aziziye İlçe Başkanı Gürbüz Keleş, Büyükşehir Belediyesi’nin Aziziyeli meclis üyeleri ve Büyükşehir Belediyesi yetkilileri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Başkan Sekmen, muhtarların önemine değinerek şunları söyledi: “Muhtarlar vatandaşlarımızın temsilcisidir. Siz kıymetli insanlara hizmet etmek bizim boynumuzun borcudur. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan her fırsatta muhtarlarla bir araya geliyor. Bu da devletimizin muhtarlara verdiği önemi açıkça ortaya koymaktadır. Vatandaşlarımızın temsilcisi olarak muhtarlarımızı şahsım ve kurumum, her zaman çok önemsemekteyiz. Bugün de bir araya geldik. Zaman zaman gerçekleştirdiğimiz bu toplantılarla muhtarlarımız sorunlarını bize direkt söyleme fırsatı buluyor. İnşallah bu buluşmaları sürekli devam ettireceğiz.”

Başkan Orhan da, muhtarlarla her zaman işbirliği ve dayanışma içerisinde çalıştıklarına vurgu yaparak, halka hizmet yolunda oluşturdukları zincirin en önemli halkısını muhtarların oluşturduğunu ve muhtarlarla istişare ederek hizmet ürettiklerini kaydetti.

Yapılan konuşmaların ardından tüm mahalle muhtarları tek tek söz alarak mahallelerindeki sorunları dile getirdi. Mahalle problemleri Başkan Sekmen, Orhan ve ilgili bürokratlar tarafından not alındı.



Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metni ile Çerez Politikası'nı inceleyebilirsiniz.