AZİZİYE BELEDİYESİ'NE AK PARTİ ÇIKARMASI

İçişleri eski Bakanı ve AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok, Aziziye Belediyesi’ni ziyaret etti.

05.06.2021

BAŞKAN ORHAN'DAN KAHVEHANECİ ESNAFA ÇAY-ŞEKER DESTEĞİ

Salgınla mücadele dolayışıyla esnafa imkânları ölçüsünde sürekli destek olan Aziziye Belediyesi, anlamlı bir çalışmaya daha imzasını attı.

05.06.2021

BAŞKAN ORHAN, BAŞARIYI KARŞILIKSIZ BIRAKMADI

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Erzurum’a Dünya 4’üncülüğü kazandıran lise öğrencisini Cumhuriyet altını ile ödüllendirdi.

26.05.2021

AZİZİYE'DE YARI OLİMPİK YÜZME HAVUZU DA TAMAM

Aziziye Belediyesi’nin ilçeye kazandırdığı birçok yatırım gibi, Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nda da sona gelindi.

26.05.2021

AZİZİYE BELEDİYESİ'NDEN İSRAİL'E KINAMA

Aziziye Belediye Meclisi’nin gündeminde bugün İsrail vardı.

17.05.2021

BAŞKAN ORHAN'DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, “Hayatımızdan huzur ve tat, bedenimizden sağlık, afiyet ve sıhhat eksik olmasın.

12.05.2021

ÇOCUKLARA 23 NİSAN SÜRPRİZİ

Aziziye Belediyesi, 23 Nisan’da küçük başkan olarak koltuğa oturttuğu miniğin talimatını yerine getirerek Aziziye İlçesi sınırlarında bulunan çocuk parklarındaki ağaçlara şekerler astı.

27.04.2021

AZİZİYE'DE TAPU HİZMETLERİNE DİJİTAL KOLAYLIK

- Aziziye’de tapu hizmetlerine dijital kolaylık Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, ilçede modern bir vizyon kazandırdığı tapu hizmetlerinde bu kez de dijital açılım yaptı.

16.04.2021

AZİZİYE BELEDİYE BAŞKANI ORHAN'DAN RAMAZAN AYI MESAJI

-Aziziye Belediye Başkanı Orhan’dan Ramazan ayı mesajı Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Ramazan ayının gelişini yazılı bir mesajla kutladı.

12.04.2021

AZİZİYE'YE İKİ YATIRIM MÜJDESİ BİRDEN!

- Aziziye’ye iki yatırım müjdesi birden! Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, yatırımcıların ilgisini ilçeye çekmek ve Aziziye’ye yeni yatırımlar kazandırabilmek için adeta seferberlik ilan etti.

07.04.2021