KAYGUSUZ’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

BAŞKAN ORHAN; EĞİTİM ÜLKENİN TEMEL DİREĞİDİR Bir süre önce Kredi Yurtlar Kurumu İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden Erzurum İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne atanan Salih Kaygusuz’a Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

08.10.2018

AZİZİYE DİN GÖREVLİLERİNİ AĞIRLADI

-BAŞKAN ORHAN; DİN GÖREVLİLERİMİZİ BAŞTACIMIZ ETTİK-BAŞKAN ORHAN DİN GÖREVLİLERİNİ UNUTMADI Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘Camiler ve Din Görevlileri Haftası’ münasebetiyle Aziziye ilçe sınırlarında görev yapan din görevlileri onuruna Aziziye Belediyesi tarafından yemek organizasyonu düzenlendi.

05.10.2018

BAŞKAN ORHAN: “ESNAFIMIZLA ELE ELE VERİP FIRSATÇILARA GÖZ AÇTIRMAYACAĞIZ.”

-AZİZİYE’DE FIRSATÇILARA GEÇİT YOK-AZİZİYE’DE FIRSATÇI AVI Aziziye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilçede günlük ve rutin yaptıkları denetimleri sıklaştırdı.

AZİZİYE BELEDİYESİ’NDEN DOĞU’DA BİR İLK DAHA

-HAYVANLIĞIN NABZI AZİZİYEDE ATACAK -HAYVANCILIK AZİZİYE’DEN SORULUR -BAŞKAN ORHAN; HAYVANCILIK BORSASI BÜYÜK EKSİKLİKTİ Aziziye Belediyesi ve DAP idaresi tarafından dün Aziziye Hayvan Pazarı içerisinde Hayvan Pazarı Müzayede Salonu inşaatının temelleri atıldı.

BELEDİYE HİZMETLERİNE 'DRONE' KATKISI

Erzurum'un Aziziye Belediyesi, vatandaşların yol, altyapı, temizlik gibi konularda ilettiği sorunları kısa sürede çözmek için belediye hizmetlerinde "drone" kullanıyor.

AZİZİYE ŞANTİYEYE DÖNÜŞTÜ

-KALDIRIM VE ASFALT ÇALIŞMALARI BİR ARADA-GİRİLMEDİK SOKAK KALMADI Aziziye Belediyesi tarafından yeni sezonla birlikte başlatılan asfalt çalışmaları son aşamaya geldi.

02.10.2018

DOĞU’DA BÖYLESİ GÖRÜLMEDİ

-AZİZİYE YENİ TREND ÇOCUK OYUN HAVUZLARI-OYUN HAVUZLU PARK ÇOCUKLARLA DOLDU TAŞTI Aziziye Belediyesi sosyal belediyecilikte ki projelerine bir yenisini ekleyerek geleneği bozmadı.

26.09.2018

BAŞKAN ORHAN YAPILAN ÇALIŞMALARI YERİNDE GÖRDÜ

-AZİZİYE’DE YOĞUN MESAİ-BAŞKAN ORHAN; KALICI HİZMETLER YAPMA AMACINDAYIZ-AZİZİYE’DE ADIM ADIM BELEDİYE HİZMETİAziziye Belediyesi sosyal belediyecilik çalışmalarının yanı sıra rutin hizmetlerini de aralıksız sürdürüyor.

24.09.2018

BAŞKAN ORHAN, ANAOKULLARI GEZDİ

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, beraberinde AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir ile ilçe sınırlarında bulunan anaokullarını gezdiler.

24.09.2018

BAŞKAN ORHAN’DAN CUMA İSTİŞARESİ

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Cuma namazı sonrasında Başkan Yardımcılarından Cihan Paloluoğlu ve Saltuklu Mahalle Muhtarı Gürbüz Özer vatandaşlar ile birlikte yol üzerinde sohbetler yaparak istişarelerde bulundu.

22.09.2018