PAŞAYURDU MAHALLESİNDE BÖLGESEL TOPLANTI

Aziziye bağlı Paşayurdu Mahallesi'nde bölgede muhtarlarının da hazır bulunduğu bir toplantı gerçekleşti.

Programa; Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, bölgede bulunan mahallelerin muhtarları ve çok sayıda mahalle sakini katıldı.

Paşayurdu Mahalle Muhtarı Hacı Polat'ın konuşmasıyla başlayan programda Paşayurdu ve civarı mahallelerde yapılan hizmetler ile problemler görüşüldü.

Yaklaşık iki saat süren toplantıda Büyükşehir Belediye Başkan Mehmet Sekmen ve Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan gerekli notları alırken, Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı ise ülke gündemiyle ilgili bilgiler verdi.

Program birlikte çektirilen hatıra fotoğrafının ardından son buldu.